tiistai 17. huhtikuuta 2012

Tiistai

Tänään ois tiedossa hiustenvärjäystä jonnan ja janikan kans.. Katotaan mitä näistä mun hiuksista tulee laitan sit vaik niist kuvan tänne : )

perjantai 13. huhtikuuta 2012

En oo paljoo ehtiny/jaksanu kirjotella tänne vähään aikaan mut nyt ajattelin vähä jotai rustailla.

Pääsiäisloma meni melkeen kokonaan siihen, että vietettiin mun poikaystävän Teemun synttäreitä ja käytiin niitte mummilla syömässä. Mutta kyllä mä muutakin tein vietin aikaa kavereitten kans ja ajeltii mautolla ympäri kaupunkia. Ei niin kovin erikoinen loma, mutta silti ihan kiva : )

Tiistaina alko koulu ja oli mun synttärit. Sain vähän kaiken näköstä lahjaks mut ykkönen oli mun parhaankaverin Janikan lahja, joka anto mulle 10 litraa lasinpesunestettä : D Sain myös hienon uuden napakorun ja kaulakorun :)



Koulu viikko meni tosi nopeesti ja nyt on taas jo perjantai täällä me istutaan Janikan kanssa meillä ja vahditaan mun 6 vuotiasta serkkua Viliä. Mutta me vapaudutaan tästä tehtävästä 23.00 ja sit me lähetään viihteelle : )

  Ps. Löydettii Vilin lelulaatikosta tosi söpö traktori ; )

maanantai 2. huhtikuuta 2012

VKLP

Perjantai:

Perjantaina koulussa olin ihan varma, että mulla on taas perus tylsä viikonloppu. Mutta sit tapahtu se pelastus, sain kutsun mun kaverin Petran synttäreille. Mulla oli tosi tosi kivaa pitkästä aikaa : ) Oli niin hauskaa laittautua "nätiks". Mentii Petralle joskus 6 maissa ja siitä se biletys sitte alko. Jouduttiin lähteen joskus 12 mais sielt pois ku niitten  porukat tuli kotii, mut sit lähin Aukustin, Tuomaksen ja Miran kans Miralle jatkoille. Sie oli si kyl jo aika väsyny meno kaikki vaa istu ja oli hiljaa : D Sieltä sitten menin kotiin nukkumaan : ) OLI MEGA KIVAA ! : ))))




Lauantai:

Lauantaina mulla oli taas tiedossa se perus tylsä päivä eli KEITAALLA istumista. Sit mun meni hermo ja lähin ajeleen kaupungille ja Tammelaan, sit ku oli aikani ajellu päätin mennä hakeen Teemun vaikka väkisin pois keitaalta ja sieltä se sit tuliki ihan suosiolla. Sit me vaan lähettiin meille.

Sunnuntai:

Noo siinä se viikonloppu sit taas meniki. Mentii Keitaalle henkailee ja lähettii ajelee sit oltii Teemulla. Ei tapahtunu mittäää  : )